Ще рік тому навіть уявити не могла, що пектиму коровай. Здавалось, це настільки складно: відповідальність велика, чи підійде нормально, чи випечеться, не впаде потім, а прикрашати... де ті квітки брати, як робити.... Але не так все страшно) Маю дуже добрий рецептик, коровай получається м'якенький, як пушок, і смачний дуже. Кому цікаво - напишіть, поділюся))
Найбільшою проблемкою було знайти квіти для прикрашання, їх чомусь такий малий вибір був та й ціна трішки кусалась, але зате тепер роблю ці квіточки сама. Получаються смачні, гарні, а головне - в достатній кількості. І ось другий свій коровай я вже прикрасила саме так, як хотіла: багато-багато троянд))
Гарні короваї?
Немає коментарів:
Дописати коментар